Препоръчани от нас полезни програми и услуги


Тук може да разгледате препоръчани полезни програми и услуги свързани с повишаване на качеството на вашата уеб страница и реклама. Нашите предложения са изпробвани с години и са с гарантирано качество.Хостинг Услуги

Промо код за Superhosting.BG, план според Вашите нужди, с много възможностти и прекрасно съотношение на цена и качество. Ние от екипа на DigitalMadness.com като официален партньор на най-голямата хостинг компания в България SuperHosting.bg, Ви предлагаме Промо код за 10% отстъпка, от цената на хостинг плановете. Промо кодът е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца, както и домейн както следва:

 

за план СуперСтарт

за план СуперПро

 за план СуперХостинг

електронни магазини Shopiko

трансфер и регистрация на домейн от областите com, net, org, info, biz или eu. 

След въвеждането на кода, на последната стъпка от поръчката, сумата се намалява със съответният процент. Промо кодът не е валиден при поръчки, в които не е избран хостинг план за 12 или повече месеца, както и при поръчки за подновяване на услуги. Използвайте този код  ” digitalmadness ” и го въведете в сътветното поле за ” Промо Кодове ” .

Дигитална Визитка

Продуктите ни са мостът между аналоговия и цифровия свят. Всеки продукт  има NFC (Near Field Communication) чип, свързан с акаунт в облак. Ако след това нашият продукт влезе в контакт със смартфон с активиран NFC, той зарежда страницата, конфигурирана в облака. Какво можете да видите на тази страница? Телефонен номер, адрес, връзки или профили в социалните мрежи. Това зависи изцяло от вас.

Вашата цифрова карта е матово черна, елегантна метална карта, която ви позволява да споделяте вашите данни за контакт с други смартфони в реално време.

Логото на вашата цифрова карта е отпечатано в злато (класически стил) или лазерно в сребристо (сребърен стил) отпред. На гърба картата е оборудвана с лазерен QR код и интегриран NFC чип (Near Field Communication) за безконтактно предаване на вашите данни. Това дава на вас и вашия събеседник избор или да сканирате QR кода с камерата на  смартфона си, или да установите безконтактна връзка със съвместим смартфон* чрез NFC технология и да споделите информацията си за контакт и социалните медии в реално време.

С цифровата визитка вие също получавате достъп до облака услуга за генериране и управление на вашите данни за контакт и за интегриране на вашите социални мрежи. Така че имате всичките си онлайн данни и профили на едно място.

Винаги сте актуални, като можете да актуализирате данните си в реално време и по този начин да поддържате вашите приятели, бизнес партньори и служители в течение с най-новата си информация.

Не се нуждаете от приложение за прехвърляне на данни и вашите данни могат да бъдат достъпни от всеки смартфон. Тъй като NFC технологията работи без електричество, няма нужда от акумулаторна батерия.

Оставете трайно впечатление с тази дигитална бизнес визитка.