ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Имате продукти за продажба? Поръчайте елегантен онлайн магазин, проследявайте инвентара на едно място, избирайте от гъвкави опции за доставка и плащане. Независимо дали продавате продукти, услуги или цифрово съдържание вие ще разполага с всичко необходимо за успешна продажба онлайн.

. Независимо дали сте утвърден бизнес или току-що започвате, нашите услуги ви дават всичко необходимо за развитие на вашия бизнес.Ние можем да направим вашия собствен онлайн магазин точно както си го представяте. Управлявайте и развивайте онлайн бизнеса си с нас.


online-shop

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

От оптимизацията на търсачките до маркетинга по имейл и управлението на присъствието ви в социалните медии, нашите маркетингови и SEO инструменти помагат на вашия бизнес да се открои пред вашите клиенти.

ecommerce

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДУКТИ

Управлявайте продуктите си с лекота. Имате пълен контрол върху наличността на продуктите и отстъпките. Можете дори да изброите продукти с множество варианти, опции и артикули.

notification

МОБИЛНА ОПТИМИЗАЦИЯ

Вашият сайт за електронна търговия включва напълно интегрирана количка за пазаруване, така че можете веднага да започнете да продавате онлайн. Плащането в магазина ви е оптимизирано за мобилни устройства, което улеснява клиентите да купуват от вас на всяко устройство.