РЕКЛАМНИ УСЛУГИ

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Студиото е специализирано в производството на продукти за визуална комуникация. Високотехнологичното и иновативно оборудване, с което разполага студиото, му позволява да създава качествени продукти с широк спектър на приложение в маркетинга и рекламата.

За да постигнем максимално високо качество на услугите ние сме инвестирали в последните технологии за печат, разработени от водещи световни производители, модерна база и добре сработен екип от професионалисти в дизайна, проектирането, отпечатването, апликирането и монтажа на отпечатаните рекламни визии.


plotter

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Широкоформатният печат Ви позволява отпечатването на големи по формат рекламни носители като фолиа за билбордове, коли, рекламни табели и други. Качеството на изображението, точните и ярки цветове са изключително важни за отпечатването на една реклама с такива размери, затова ние Ви предлагаме висококачествени широкоформатни дигитални принтери, с които това е възможно.

printer

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Най-масовите продукти на дигиталния печат са визитки, бланки, папки, флаери, листовки, брошури, дипляни, каталози, уоблери, плакати, покани, поздравителни картички, менюта, подложки за хранене, ръководства, обложки, вложки и опаковки, презентации, фирмени материали, календари, настолни пирамиди и глави за календари, стикери и етикети.

package

ОБЛЕПВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ

Този вид реклама се вижда навсякъде из градските улици и се забелязва oт всички наоколо. Брандирането на автомобили е успешна форма на реклама по пътищата. Това е така, защото при облепяне на автомобилите се постига пълноценно рекламно решение, изработено да привлече погледа.